2009-05-29

Mera Promarker..och en utmaning!

Idag ska jag visa ett för mig nytt sätt att leka med promarkers.
Jag har ett tag haft lite svårt att få till det med scrappandet, och har sysslat med lite annat i väntan på att inspirationen ska komma tillbaka (det har den nu gjort också!)
När jag behöver inspiration surfar jag gärna runt på nätet och tittar i så många fina bloggar med allsköns innehåll, och fastnar jag för bloggen åker den rakt upp på min blogglista.
Där finns bland andra denna blogg, där ägaren ritar hela teckningar med enbart promarker. Så då var ju jag tvungen att testa jag också, eftersom jag har promarkers hemma till ingen nytta i min lilla scrapsvacka. Och resultatet vart detta..Ett bokmärke, där jag har fyllt hela märket med färger från promarker. Jag skissade upp med blyerts först, på ett ungefär hur jag ville ha det. Sedan fyllde jag i med den svarta, som äntligen fick en funktion förutom att måla om ramar. Och sedan fyllde jag på med färger efter hand, där jag tyckte de kunde passa.
Helläckert! Jag har dessutom målat ett helt A4 på samma sätt, fast det vart mindre lyckat och kräver mer träning. Dottern var dock himla förtjust i den teckningen, så den har hon fått numera. Kraven är inte så höga när man är nästan 3år ;-)
Så nu utmanar jag er läsare här i bloggen, att leka med era promarker. Det spelar ingen roll hur många färger du har, använd de du har och gör ett bokmärke. Mitt är 21 cm hög, som ett liggande A4, och 6cm bred.
Maila in din bild så vi kan visa här i bloggen vad ni skapar! Här kan ju även hugade DT-medlemmar hos Pappersvinden också delta, kanske någon ägare av butiken också hoppar på?! Sista dag att maila in blir nästa fredag, dvs 5/6 och kanske blir det ett litet pris till någon...
Jag ska göra fler bokmärken och kanske prova på ytterligare ett helt A4 med förhoppning om att det går bättre andra gången. Trägen vinner... Ha det gott! Jessica

3 kommentarer:

Millanprillan sa...

Skitsnyggt, Jessica! Dig kan man lita på när man vill ha inspiration! :) Det här måste ju bara testas, speciellt när det nu finns så många härliga färger hos Pappersvinden! Återkommer med resultat snart!
/Millan

Anki sa...

Läckert som bara den! Om jag får tid så ska jag verkkligen försöka att anta din utmaning Jessica!

Karin sa...

Rolig idé!