2009-07-15

Skogslayout

En LO från mig med de nya fina papprena från DCVW.

De kommer från samma serie som kortet jag gjorde och visade häromdagen. Och fast dessa går i en annan färgskala passar de jättebra ihop.
Det som jag gillar bäst med dessa nya papper är strukturen på själva arket, och så klart färgerna i de här blå-gröna tonerna..I botten ett vitt cardstock, sedan har jag monterat det bruna pappret ovanpå. På det bruna pappret var jag tvungen att klippa bort kanterna så att den fina bulliga ramen kom fram, och det vart ett helt annat papper! Prova själv så får du se!

Ovanpå det sitter ytterligare ett blått papper med mönster som ser ut som träådring tycker jag. Fast här valde jag att lägga det åt andra hållet för att få lite känsla av himöen och kanske evighetskänslan som man ibland får i skogen, den tar aldrig slut..
Sedan ett trädmönstrat papper, ochså det formklippt, och så grenen från ytterligare ett annat papper. Sedan lite band, dekosar och som pricken över i:et monterat med 3D-kuddar så att vissa delar får lite djup.Jag har valt att inte ha en synlig titel på denna LO, utan det finns en liten tag gömd under fotot där jag har skrivit:

"Vi har det rätt bra när man tänker på det. Jag ska bli duktigare på att uppskatta det jag har.."
Fri tolkning gäller, vad får du för känsla när du ser min LO?

Jessica

2 kommentarer:

Elenor sa...

Så härlig! Det känns som man är i skogen när man tittar på din LO!
/elenor

Annaf sa...

Bra gjort!Så fin å kul skogsig gillar den mycket.