2009-10-14

NaturJag älskar den svenska sommaren och alla härliga varma sommarkvällar. Det här var en sån där underbar kväll i juni, och jag, sambon, barnen och ett par kompisar tältade ute på en ö i Runn. Det var ett magiskt ljus och man känner hur lyckligt lottad man är med en så vacker natur så nära inpå.
Förutom tända ljus, vackra färger och äppelpaj är inte hösten och vintern någon höjdare för mig, men då är det ju tur att man kan sitta inne och scrappa! :) Eftersom det oftast blir bilder på barn och familj som scrappas kan det även vara en utmaning att få till det med tex naturbilder. Vilken årstid tycker ni är roligast/lättast att scrappa om och på?

Här har jag använt den andra delen av gardinen jag nämnde förut, nämligen spetsen. Jag har även tagit till vara på lite spillbitar som jag skrev min journaling på. Det "håliga" papperet har jag färgat in med distressdyna och sedan gjort hål i och klippt runt hålen. Jag har även använt en bit av det underbara kartongpapperet från Prima, och så har jag klippt ut blommor från ett papper från My Minds eye.

Leta nu reda på lite naturbilder och sätt igång och scrappa!

/Millan

0 kommentarer: