2009-06-29

Peace and love to Michael Jackson

Peace and love i grannstaden Borlänge är över, och jag kan lova att jag har många härliga bilder och minnen att bevara nu.

Mitt i glädjeyran kom Michael Jacksons dödsbud.
Lite som en chock för oss alla kan jag tro, för även om man inte direkt räknar sig som ett av hans största fans så har hans musik ändå följt oss de senaste 25 åren, och på något sätt har nog de allra flesta ett minne bevarat i hjärtat som är förknippat med någon av hans många låtar.

Under Peace and love uppmärksammades Michaels död på flera sätt, och det finaste i mitt tycke var när Chris Cornell sjöng sin version av Billie Jean som en hyllning till Michael Jackson.
Tårana rann, gåshuden på armarna var ett faktum, och jag fick ännu ett minne förknippat med Michael, genom en av världens största och bästa rocksångare...

Min egen hyllning till Michael Jackson blir (minst) en LO om vad han betytt för mig och på vilket sätt han faktiskt har påverkat mitt liv.
Vill du vara med mig och Pappersvinden att hylla Michael Jackson?
Kanske har du ett minne, eller en favoritlåt, eller har du rent av varit på en av hans konserter?

Skicka in ditt bidrag till info@pappersvinden.se så skapar vi tillsammans ett "minnesalbum" över en av vår tids största stjärnor!

/Monica

0 kommentarer: