2009-12-24

Lucka 24

God Jul på er allihop!!!

Ja för idag är det äntligen julafton. En dag som fylls med nära och kära, levande ljus, god mat, julklappar, julgodis, tomten mm. Och en sak som inte får glömmas är alla underbara blommor som oftast finns med och förgyller julen.

Jag älskar blommor och brukar göra minst en egen julgrupp varje jul. I år tog jag en gammal röd korg och spraya om den så den blev vit.Jag la i plast i botten och fyllde med jord, mina växter och mossa. Dekorerade sedan ett elektriskt ljus och ställde på en liten plastskiva uppe på mossan. Iiiii så mysigt det blev med ett ljus och inte behöver jag vara rädd för att något i min korg ska ta eld heller.

Jag stämplade upp och färglade dessa sjungande barn som fick bli en extra dekoration i min julgrupp. Enkelt att göra egna dekorationsstickor att sätta i blomkrukan/blombuketten.
(Pinnen är ett trägrillspett)

På korgens framsida satt jag en stor härlig julstjärna med en bradram i mitten innehållandes en söt liten ängel. Min julgrupp blev omtyckt här hemma och ljuset fick lysa hela dagen igår. Det blir nog fler sådana dagar under julledigheten.

Ha nu en riktigt God Jul och mys som bara den och ta hand om er och familjen.


Massor med juliga kramar till er från hela Pappersvindengänget!

Yvonne

1 kommentarer:

Cina99 sa...

GOD JUL till er på Pappersvinden och tack för inspiration och godis i adventskalendern :)