2008-12-08

Lovade att visa mer...

av Hero Arts clearstamps, här kommer det!

Om man är ute på nätet och spanar så hittar man väldigt mycket inspiration här och var. Jag hittade nyligen den här utformningen på ett kort och var bara tvungen att prova att göra ett.

Framsidan, på det mönstrade papperet har jag använt en kantstans!

Närbild på tomten och kanten runt motivet som är stämplat med Hero Arts fina borders.


Närbild på blomman som jag gjort med Retro flower puncharna och en Petaloo blomma.

Insidan på kortet.
Det här kortet har faktiskt tagit mig lite tid att göra, men oj så skojigt det var. Kortet är ganska stort, 30 cm x 20 cm, själva insidan med motivet är 10 cm brett och varje sida är 10 cm (5cm, sedan vikning och 5 cm igen och vikning).
Förutom Hero Arts stämplar som jag stämplat på framsidans kanter och runt de stämplade motivens kanter har jag använt Retro flower puncharna och en av Fiskars kantstansar som blivit superpopulära nu . Det är jättelätt och roligt att färga in blommorna med distressdynor och sedan stämpla och embossa på dom. Då får man sitt alldeles egna "stuk" på dom.
Som ni ser så behöver man inte färglägga stämpelmotiven alla gånger heller! Jag har färgat in ett vitt tjockare kopieringspapper med distressdynor och sedan stämplat på motiven och visst blir det också snyggt!?

Dessa tre storlekar finns hemma nu på de populära Retro flower puncharna. Vi har också 5 st olika kantstansar från Fiskars hemma och dom är helt underbara!
Är det något särskilt du skulle vilja att vi visar här i bloggen, lämna då gärna en liten kommentar så kanske vi kan fixa det!
Ha det gott!
/Yvonne

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm undra vad mitt andra inlägg tog vägen Tur det kom bort för jag kom på vad jag vill se olika kort vikningar, någon kortskiss
Snyggt kort stämpeln inne i korter var ursnygg och borden med:-)

kram

Mirameja sa...

Bra tips!

Anonym sa...

Det var läcker formning på kortet. Tack för trevliga och bra tips. Iförsig så var det ett tag sen(skyltsöndag men ändå)