2009-01-28

SyskonkärlekEn underbar och härlig form av kärlek är ju syskonkärlek. Trots att mina små killar kan vara så osams att det slår gnistor om dem, så kan man se att de för det allra mesta har en fin gemenskap och oerhört mycket glädje av varandra. Dessa bilder togs en kväll innan jul för ett annat scrapprojekt, men jag kände mig inte klar med dem, så det fick bli ett minialbum av dem. Materialet är detsamma som tidigare under veckan. Alltihop är ihopsatt med min bind it all, en maskin som jag blir mer och mer förtjust i för varje gång jag använder den.

Som ni ser så är albumet ganska sparsamt dekorerat, men jag tycker att man kan göra så ibland i minialbum för att lyfta fram bilderna. Fint kan vara att försöka ha någon form av röd tråd i albumet, om man vill att det ska kännas som en enhet. Den här gången var det ganska lätt eftersom såväl foton som material är det samma i hela albumet. Kantstansen blev använd här med, eftersom jag tycker att den passar bra till bakgrunden på fotona, min sovrumstapet.


Det ni ser i detta inlägg är framsidan och första uppslaget. Resten kommer i inlägget här nedanför.

Det kommer faktiskt lite lite mer kärlek från mig den här veckan, men inte idag. Under tiden ni väntar kan ni göra som mina småkillar - kramas!

1 kommentarer:

Maritha // Dilorf sa...

Ett jättefint litet album.. :D