2009-01-05

veckans citat

Gör en människa glad varje dag-
om det så är dig själv.

Pekka Langer

5 kommentarer:

Millanprillan sa...

Hej!
Jag må vara lite korkad, men jag undrar hur jag går tillväga för att skicka in mina "alster" till er? Har inte tillgång till någon scanner, men har bilderna i datorn så det är bara att skicka. Kan jag skicka dem som är, eller? Kan man bara skicka in den LO som är till veckans skiss eller även andra? Och till sist: vart skickar jag dem?
Tack på förhand!
/Millan

Jessica sa...

Vad kul att du vill visa dina alster!
Du kan maila dem till info@pappersvinden, så läggs de ut här i bloggen efter hand.
Vi tar gärna emot din tolkning av veckans skiss, om du har skapat med veckans färger eller gjort en tolkning av veckans citat!
Ang storleken på bilderna får nog Micke svara, eller kanske Monica. Jag ska "plinga" på dem så hoppas jag du får ett snabbt svar!

Jessica

Alvmarken sa...

Korkad tror jag inte ett dugg på faktiskt... möjligtvis inte insatt i hur vi tar emot skissbilderna :)

Antingen skickar du, precis som Jessica skrev, till info@pappersvinden.se eller till skisser@pappersvinden.se
Bägge fungerar alldeles utmärkt.
Storleken spelar faktiskt ingen roll (har jag hört i alla fall :), jag ändrar storleken om de är för stora för att passa in på bloggen.

Du får skicka hur många LO-bilder du vill, om du vill det. Jag tar tacksamt emot info om vilka skisser du tolkat om du skickar flera LO's samtidigt.

Har du andra frågor är det bara att höra av sig.
/Micke

Jessica sa...

Tur vi har dig, Micke!

Millanprillan sa...

Tack ska ni ha! Då ska jag strax skicka in ett antal... Tror att jag har varit ledig lite för "länge" i jul , så jag har kommit i gång ordentligt med scrappandet! Men JIPPI! vad kul det är! Tack igen!

Kram Millan