2009-01-12

Tolkning av veckans skiss och en presentationHallå i gråvädret!


Här kommer min tolkning av denna veckas skiss och en liten presentation av mig.


Jag är en 38-årig stämpeltoka som bor i ett stort hus långt ute på landet tillsammans med min man och våra två döttrar.


Jag har nog alltid gillat att pyssla och en gång i tiden så började det med att jag arrangerade blommor. Sedan fastnade jag för "keramik"målning i några år. Året 2005 när jag var hemma och var mammaledig hittade jag hem till denna underbara hobby. Jag började med att scrappa, men nu håller jag mest på med stämpling och kortmakeri.

Saker som jag har svårt att vara utan när jag skapar är stämplar, dubbelhäftande tejp och bling. Jag älskar när dett glittrar och blingar! Skärmaskinen har också blivit en bästa kompis.


Jag fick som utmaning från DT-tjejerna att jag skulle använda gult, spets och metall och undvika blommor som jag annars gärna sätter dit. Det blev svårt, men det gick som ni ser!

Papperet är från Diana´s Daughter och heter Amber small flower. Skissen har Jessica gjort och den var underbart rolig att jobba efter!Hälsningar Yvonne

3 kommentarer:

Skräptanten sa...

Väääldigt olikt din stil, men urfint!
Skoj att du "vågat" skriva så mycket för hand, och så gillar jag verkligen citatet!

emmy sa...

rådiggar hur du använt dig av text och bokstäver!
supersnygg lo!

Anki sa...

Åh vad bra den blev. Det var ju ett jättebra sätt att lösa cirekelformen på, med text. Det måste jag testa någon gång. Håller med om att det är ganska olikt det du brukar göra, men fint!