2009-01-27

Veckans citat"Att älska en människa innebär att gå med på att åldras med henne."

Veckans citat kommer från Albert Camus, en författare som levde mellan 1913 och 1966. Jag tyckte att det passade bra den här veckan, eftersom vi som tidigare nämnts, ägnar oss åt kärlek. Mitt papperspaket var ju romantiskt värre, så vad annars kan man sätta citatet på om inte ett kort som nog passar när man ska gratulera några som förlovat eller gift sig.

Kortvikningen hittade jag i senaste numret av Scraptidningen Scrapbooking mm. Joy Fold card heter den, och den är bara så rolig att göra. jag gjorde dock om måtten lite så att de passade till mina kvadratiska kuvert. Och så vände ajg på kortet. Det går åt lite mer papper än till ett vanligt kort, men kort till speciella tillfällen får dra lite mer material, tycker jag. Och spillbitarna kommer väl till pass där. För sådana har ni väl gott om?

Materialet är det samma som till boxen jag bloggade om igår. Det som är annorlinda idag är väl att jag har använt min Fiskars kantstans. Den finns i flera modeller i butiken. Swirlsen inuti kortet, runt skrivytan är ritade med en glacepenna och ifylla med en vanlig svart penna.

Jag har ännu mer kärlek till er senare i veckan! Vi ses då. Och kanske på lördag i butiken...

0 kommentarer: