2009-02-27

Antingen eller

Ni glömmer väl inte bort er BoM (Boken om Mig)? Tänk vilken skatt om 100 år när någon hittar den på en vind och får veta en massa spännande om dig!

I Boken om Mig kan man ha med precis vad man vill, bara det handlar om en själv. Den här layouten skulle kunna sitta i min, om det inte vore för att min BoM redan är full och dessutom i A4-format. Men jag får väl börja på en ny!

Jag har gjort en enkel antingenellerlayout som handlar om mitt skapande. Naturligtvis finns det massor med annat som skulle kunna stå med på den, men jag ville inte ha för mycket text. Trots detta så försökte jag få texten i fokus genom att göra den stor och fotot litet. Testa själva och experimentera med storlek på text och bild och se vilket som blir bäst. Blommorna rä jättenkelt gjorda. Jag har helt enkelt tagit retroblomman i de två storlekar jag har och stansat ut mitt i prick i porcelainpapperet som ser ut som kugghjul.

Nu har jag visat er allt jag kan höll jag på att skriva, kankse inte så, men allt jag hade att visa den här veckan med Porcelaineserien från Basic Grey. Nästa vecka har Jessica en massa fint att visa, med en annan pappersserie från samma tillverkare. Kika in då vet jag!

0 kommentarer: