2009-02-24

Porcelain från Basic Grey

Jag har fått äran att leka med papper ur en av Basic Greys senaste kollektioner; Porcelaine. Om ni bläddrar en bit nedåt här i bloggen ser ni en bild på hela kollektionen. Färgerna är milda och flera av mönstren är riktigt romantiska. När jag dessutom fick 3D-stickers från Victoria´s design house var valet självklart. Givetvis var det Bröllopsbilder som skulle scrappas. Det här är min tolkning av veckans skiss! Rubriken är av alfabetet Blossom Grande som jag kört i Cuttlebugen på dekorgummi.

Rubriken misstag låter kanske lite drastisk med tanke på att fotona är tagna ungefär en timme efter att vi sagt ja till varandra, men det är inte så illa som det låter. Vigseln i sig var absolut inget misstag och jag är fortfarande gift med samme man. Det handlar mer om de små misstag som gjorde att korten inte blev så fina som vi önskat. Klicka på bilden så kan ni läsa journalingen där misstagen förklaras.

Med detta vill jag visa att det inte bara är de perfekta bilderna som ska scrappas. En del av minnet från vår bröllopsdag är ju hur vi stod där bland träden nere vid sjön och knäppte massor av kort som inte alla blev perfekta. Roligt var det i alla fall och skrattet var inte långt borta.

Jag återkommer snart igen med fler alster av den här kollektionen. Nästa layout blir nog inte riktigt lika ljuv, men aningen romantisk ändå.

2 kommentarer:

Cina99 sa...

Sååå snyggt bara!!

Ulrika sa...

Snyggt "misstag"! Det där med bröllopsbilder och solsken känner jag igen! När jag och maken gifte oss så var det perfekt fotoväder på förmiddagen, lite lagom disigt men ändå soligt. Inget direkt solljus, helt suveränt! När fotografen kom 13:00 så sken solen från en helt klarblå molnfri himmel. Vi kisar och ser fullkomligt mord-galna ut ;D Den bästa bilden är den där vi kysser varandra, för då har vi ingen sol i ögonen och inget motljus och inte så många konstiga skuggor...