2009-03-07

CanvastavlorHär kommer två canvastavlor jag knåpat ihop!
Pappersvinden har sådana i flera storlekar och till mycket bra pris! För dessa som är 20*20 cm betalar du bara 20:-! 15*15 kostar 15:- och de små söta 10*10cm bara 10:-!
Jag har målat båda med akrylfärg, och sedan monterat foton och dekosar.
Den orangea med Meja på har jag sedan använt tyll som fotomatta, även om det syns dåligt här.. Blommor från prima och ser ni den lite större akrylbubblan? Bilden i den föreställer ett rådjur, så självklart ville jag ha med ett utstansat sådant också!.
Det pappret är från Basic Grey och heter Natural. Det har jag först sprayat med perfect pearl utblandat i lite vatten, så att pappret får en lite skimrande ton.. Halvpärlor i mitten av blommorna och allra sist gul stickles för att piffa till det!
Tavlan till höger, med Elvin, valde jag att inte täcka helt med akrylfärg för att följa färgerna i fotot lite grann. Fotomattan är eg vit, men som jag målade med ProMarker (Marsh Green) för att få rätt färg.
Die-cutsen (de bruna snurrorna) är från Crate men passar till mycket, även här!
Rub-ons från Craft n Craftin´, tyvärr är de slut i butiken.
Gröna bling sitter som deko, för att fånga upp den gröna färgen i foto och fotomatta.
Blommorna är även här de nya vita tjusiga smårosorna från Prima, men här har jag skalat bort det nedersta gröna bladen som sitter monterade från början, och i stället trätt på en Hydrangea-blomma som blad. Rosen är monterad på en ståltråd, och denna gången sparade jag ca 5mm på den och vek under hydrangeablomman för att få den att sitta tätt under rosen.
Och överst lite stickles, denna gång Fruit Punch som är min nya favorit ♥ . Kolla på den nästa gång du är i butiken, det är gångbar till det mesta även den!
På Pappersvindens födelsedag den 28e mars finns det en workshop där du kan få prova att göra en egen canvastavla om du vill ha lite guidning första gången. Anmäl dig gärna till den!
Eller prova själv, fördelen med akrylfärg är att den går att måla över om det inte blir bra. Ser ni att jag har stämplat med svart färg på tavlan med Elvin?!
Uppe i högra hörnet har jag stämplat en hörnstämpel som blev allt annat än bra, så då fick jag plocka fram akrylfärgen igen ;-)
I morgon kommer mitt sista bidrag för den här gången, en layout utan foto men med en pärlad pappegoja.. Nyfiken?! Välkommen in i bloggen i morgon!
Jessica

2 kommentarer:

3 x Myrkrans sa...

Fint fint! Varför har jag inte fått den där artistiska ådran? och från vilken förälder kommer den ifrån egentligen??
Så stolt jag blir över att du är min syster och över att de där underbart söta o goa ungarna också är släkt med mig!

Millanprillan sa...

Jättehärliga tavlor! Man blir väldigt glad av dem. Jag gjorde en tavla helt i vitt och gav till ett par kompisar som gift sig, det blev väldigt uppskattat!
Kram Millan!