2009-04-13

Glad Påsk!

Glad påsk!
Hoppas alla påskkärringar har tagit sig säkert hem från Blåkulla utan att få alltför stora problem med kvasten. Jag hade iallafall väldigt trevligt! :)

Jag börjar min vecka med att visa ett kort med nya papper från Kaisercraft som är alldeles underbara! Jag älskar papper som är vändbara eftersom de är färdigmatchande.
Av nån anledning tycker jag oftast bäst om baksidan :)


Denna vecka blir det lite blandat från mig, imorgon får ni se "Vårlängtan" och lite längre fram kanske det kan komma nån sneakpeak från en stor nyhet som Pappersvinden kommer visa på Avestamässan! Vi har faktiskt två (!!!!) stora hemlisar på gång så hela teamet är grymt förväntansfulla! Och vi kommer börja läcka lite information denna vecka och framförallt nästa vecka! Så jag hoppas ni sitter klistrade vid bloggen nu!

Precis som Jessica blir jag väldigt glad för era kommentarer, så jag snor helt fräckt hennes tävling! Kommentera på som sjutton, så får ni högst en lott per dag, en vinnare av ett hemligt litet paket drar jag på söndag!

7 kommentarer:

sari sa...

Vilken underbar kort! En liten undran..vart kommer den ursöta kaninen ifrån??

emmy sa...

Kaninen är en quickutz die "rabbit", och jag håller med! den är supersöt!

Elenor sa...

Sött kort! Roligt med hemlisar!!

Maria sa...

Veckans färger det var inte lätt. Men utmaningaen kommer jag iaf att anta. jättefint kort du gjort. Måste ut på nätet och kolla in dies :-)

Gunsan sa...

Härligt kort! Nu ska jag gå och scrappa efter den härliga skissen!

Millanprillan sa...

Håller med om både papper och dies! Det är alltid en glad överraskning när man hittar ett fint papper, och man sedan märker att det är en minst lika fin baksida!
Kul att se min "egna" veckans skiss! :)
Kram Millan!

linaliten sa...

Vilket fint kort med supersöt kanin! :)
Tror jag ska ge mig på den snygga skissen nu.