2009-04-21

Vintage

Även jag har fått leka lite med de här nya stickersarken! De finns i tre olika modeller, och jag har använt mig av en som går lite mot det lila/beiga hållet.

Jag kan meddela att jag tyckte de var jättesvåra att börja med, jag hade inga papper som var ens i närheten mot de färger som var på stickrsarket..

Så jag var in till Pappersvinden och skulle handla nya, när Monica tipsade om att jag kunde ta bort bakgrunden på arket och bara ha tagsen/bårderna kvar..

Det räddade min dag det tipset!

de var inte alls så mycket lila, blåa eller vad det var för någon konstig färg, utan ganska neutrala.. :-)
Och då vart ju läget helt annorlunda och jag började se vilkan potential de har!De fick pryda sin plats på en LO jag gjort i vintage-stil, där de passar utmärkt. Cardstocket är ett ljust gult, och ovanpå det sitter baksidan på ett av de nya My Minds Eye-papprena, BellaBella "The rouge bird Paper".

Fotot är ett gammalt som min familj har, det har jag scannat in och sedan tryckt ut på fotopapper hemma. Det är monterat på ett dovt rosa Kaiser-papper ("quartz" i serien Dancin Jewel) och under sitter ytterligare ett mönstrat papper från My Minds Eye, BellaBella "French flea market paper".

På alla papper inklusive fotot har jag ruffat kanten med en sax, och sedan använt chalk i två färger. Först Chestnut Brown, på den ruffa kanten och också en bit in på pappret, sedan gick jag över kanten igen med chalken Dark brown och drog en smal kant endast.


Övriga dekosar är blommkvist från Prima, Blingswirl även den från Prima, spets och minirosor som också finns hos pappersvinden. Uppe till vänster om fotot sitter även en tag, av stickers. Först klistrade jag den på ett cardstock, och klippte sen ur den.


Ha det gott!

Jessica

4 kommentarer:

Millanprillan sa...

Supernice, Jessica! Den blir bara finare och finare ju mer jag tittar på den, men finast är den ju "live"!

sari sa...

Vilken otroligt vacker lo! Så mycket fina detaljer!

Linda Horn sa...

Så vacker LO, helt underbar!

Anonym sa...

Jättefint ska tips dottern om bilden. Inger