2009-04-01

Layout utan namn..

Idag vill jag visa er en layout med de allra senaste papprena som har kommit in till Pappersvinden.
Papprena kommer ifrån My Minds Eye, och serien penny Lane. Det är våriga, färgglada papper i fina färger! De flesta är dubbelsidiga, men de som inte har de traditionella 12*12 tumsmåtten är ensidiga, så som det här blå/gröna/vita som jag har använt som cardstock. Det heter Blue Sky.


Jag började med att skära loss den yttersta blåa ramen från pappret. Rev kanterna med en sax och färgade in kanterna med distresser i färgen broken china. När det var klart tog jag ett likadant papper (blue sky), skar ut en stor kvadrat i mitten, och limmade fast det kantrivna och distressade pappret. Så kvar har jag en stor bit av det prickiga och en blå ram. Ramen är jättebra att ha kvar som mall, då jag tycker om formen på den och gärna klipper ner ett vanligt ark till den här formen.


Den blåa fågeln är urklippt från pappret Swirly Bird Paper Die. Jag har markerat kanterna runt hela fågeln med en brun 05-penna från Micron, för att förstärka den som dekoration. På vingen har jag limmat fast lite flock, så känner man på vingen är den lite luden!
Mitt emot sitter en för hand urklippt fågel i mossgummi, för att dölja ett misstag ;-) Men den passade in fint där, *lucky me*.
På lo´n sitter också en nyckelpiga som monica har gjort av mossgummi och peel-offs, jättesöt!

Den här lo´n har ingen titel, för jag kände att det inte behövdes en. Den väcker massor av tankar för mig, och förhoppningsvis hos er också! vad tittar Elvin på eller efter? Vad tänker han? vad är det som händer utanför bild? Ibland känns det bra att kunna lämna lite åt åskådraen, så denne kan ska sina egna tankar och förhoppningsvis få egna tankar och inspiration.

Jessica

1 kommentarer:

pysselninjangittan sa...

jättebra tips med att ha kvar ramen som mall. har precis införskaffat ett papper med fågeln på. kan ju "rita av" det o göra en mall :)